Styrelse & Revisor

Jan Malmgren

Styrelseordförande

Jan Malmgren
  Finansiell konsult. Har tidigare varit VD på Öhman Fondkommission och SBC Arbitech (nuvarande UBS Stockholm).
   
   
   
   

Carl Bernadotte

Styrelseledamot

Carl Bernadotte
  Huvudägare och portföljförvaltare, CB Asset Management AB.
   
   
   
   
   

Nils Bildt

Styrelseledamot

Nils Bildt
  Tidigare grundare, VD och ägare av Teleopti AB, ett globalt IT-företag för planering och drift av kundtjänster och nätverk. Tidigare Digital Equipment AB i Sverige och Sv Tändsticks AB i Sverige, Europa, Syd och Nordamerika. Överste vid Livgardet.
   
   
   

Per Otto Hyland

Styrelseledamot

Per-Otto Hyland
  25 års erfarenhet av internationella kapitalmarknader och investment banking i London på Bank of America, First Chicago, UBS och Credit Suisse First Boston. 15 år erfarenhet av styrelsearbete inom bioteknik, finans och politik. Styrelseordföreande för betaltjänstföretaget Billhop och Urban Miners, verksamt inom återanvändning av elektronikskrot. 
   
   
   

Christoffer Saidac

Styrelseledamot

Christoffer Saidac
  Advokat och partner på Hannes Snellman Advokatbyrå. Har tidigare arbetat många år inom Vinges Corporate Finance och Capital Markets. Är även styrelseordförande i Sivers Urban Fonder AB.
   
   
   
   

Elsa Bernadotte

Styrelseledamot

Elsa Bernadotte
  Medgrundare och Vice VD på Karma, en matapp som ger konsumenter möjlighet att köpa rabatterad mat från lokala restauranger och mataffärer med målet att minska matsvinn. Tidigare medgrundare till bolaget Pop Fruits, ett hälsosamt alternativ till glass, som såldes till Elementree Nutriution 2016. Ekonomiutbildning från Handelshögskolan i Stockholm.
   
   
   
   

Fredrika Bernadotte

Styrelseledamot

Fredrika Bernadotte
  Grundare och VD för Prion AB, ett nordiskt IT-företag för mjukvara för barnomsorgen. Masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Styrelseledamot i Placeringskommittéen för Frälsningsarmens Utbildningsfond.
   
   
   
   

Revisor

BDO Mälardalen AB
Box 6343
102 35 STOCKHOLM